HTML

.

Hátszél azoknak az shp-s ügyfeleknek, akik hajlandóak felhúzni a vitorlát...

Utolsó kommentek

Linkblog

Az shp.hu ötcsillagos töréstesztje

2008.08.07. 02:51 :: Csatlós Csaba


Hogyan csökkentsük minimálisra a kockázatot?

Avagy: az Ön honlapja is lehet ötcsillagos!


Töredelmesen bevallom: menthetetlenül autómániás vagyok. Állandó vitaforrás a családban az, hogy "apa már megint tesztvezetésen volt". Tegnap például ezt teszteltem. (Fantasztikus élmény volt. Ha szintén autómániás, ki ne hagyja!)

Ilyenkor előkerül a régi, jól bevált bevezető: minek nekünk már megint új autó? Inkább vegyünk szebb bútorokat, csináltassuk meg a teraszon a járólapot stb.

Vannak, akik a férfi és vannak akik a női nézőpontot értik meg. :)

De hát a mánia az mánia. Szeretem a szép, kényelmes autókat. Mégis, amikor autóvásárlásra adom a fejem, az első szempont mindig az, hogy milyen az autó töréstesztje:
http://www.euroncap.com

A törésteszteket úgy értékelik, hogy minél inkább épségben maradnak benne ütközéskor az utasok, annál több csillagot kap az adott autó. Az öt csillag a maximum. Ha egy ötcsillagos autó 50-es tempóval ütközik, akkor az utasok elhanyagolható sérülésekkel szállnak ki belőle.

Öt csillag alatt nekem nem kell autó, legyen akármilyen szép vagy jó. Soha ne legyen szükség az öt csillagra, de ha egyszer mégis úgy adódik, akkor jobb ha öt és nem négy, "neadjisten" három a csillagok száma.

Elég elmebeteg van az utakon és elég balesetet láttam már ahhoz, hogy kialakuljon bennem a fóbia ezzel kapcsolatban.

Vehetnénk olcsóbb autót is, ami kevesebbet fogyaszt és kicsi a fenntartási költsége, de ezen a téren nincs alku. Szeretem a családomat és jó egoista lévén magamat is biztonságban tudni.

Ha az autó apró darabokra törik egy ütközésnél az nem érdekel, abból tudok venni újat, de a családomat nem adom egy olcsó autóért.

Úgy gondolom, ezzel férfiak és nők is egyet tudnak érteni.

De mi köze az autó- és biztonságmániámnak az Ön honlapjához?

Egy ötcsillagos autóval arról gondoskodhat, hogy a családja biztonságban utazzon és egy esetleges baleset után sérülés nélkül szálljanak ki az autóból.

Egy jó pénzvisszafizetési garanciával pedig arról gondoskodhat, hogy ha nem jön be a dolog, akkor anyagi "sérülés" nélkül tudjon kiszállni.

 


Konkrétabban:

 

 

0% kockázat

 

 

100% garancia

 

 



Ön semmit nem kockáztat, hiszen 

 

minden honlapra és webáruházra

 

 



100%-os

 

 


PÉNZVISSZAFIZETÉSI 

 

GARANCIÁT vállalunk!


 
Vállalja ezt az Ön honlapkészítője is? Ha nem, miért nem?

Nézzünk még pár különbséget:

6 súlyos probléma egy honlap készítésével kapcsolatban, ami százezreibe kerülhet.
Ezeket nálunk elfelejtheti.


Várnia kell az elkészítésére.
Jó esetben csak pár napot. De lehet, hogy heteket.
Fizetni kell a készítésért. Általában nem is keveset.
Ha olcsó honlapot vesz, akkor az a minőségén is erősen érezhető lesz.
Ha profit szeretne, akkor mélyen a zsebébe kell nyúlnia.
Zsákbamacska.
Ön elmondja mit szeretne és a webmester csinál valamit, ami talán nem pont olyan, mint ahogy Ön elképzelte. Ha változtatni szeretne, akkor ismét nyitni kell a pénztárcát.
Várni kell a módosításra.
Ha bármit változtatni kell a honlapon, akkor ismét ki van szolgáltatva a webmester elfoglaltságának. Ha épp nem ér rá (és a tapasztalat azt mutatja, hogy szinte mindig elfoglaltak), akkor lehet, hogy napokig várnia kell.

Egy új telefonszám, termék kép, elérhetőség, árlista, aktális akció felrakása a honlapra napokig tarthat. Csak képzelje el, mennyit veszíthet, ha a talefonszám megváltozik és az érdeklődők napokig egy foglalt vagy egy nem létező számot hívnak. Vagy egy akciónak már vége, mire a honlapra felkerül.
A módosításért természetesen megint fizetni kell.
Lehet, hogy csak egy telefonszámot kell módosítani, vagy egy termékről új kép készült. De ez akkor is munkaidő a webmesternek, amiért ismét fizetni kell.
És talán a legsúlyosabb, amire az elején szinte senki nem gondol:

A webmesterek nagyon ritkán marketing-szakemberek.


Nagyon kevés ért közülük igazán a hatékony értékesítési honlap készítéséhez.

Szép grafikákat készítenek és igényes megjelenésű honlapot.

De általában kihagyják belőle a lényeget:
Azokat az elemeket, amelyek az Ön üzletének hasznosan lennének, amelyek hozzásegítenék a nagyobb profit eléréséhez.


De akkor mi a megoldás?

Nem lenne csodálatos az a szabadság, hogy saját maga irányítaná az interneten az üzletét és nem lenne kiszolgáltatva mások kénye-kedvének, szabadidejének?

És ehhez olyan segítséget kapna, hogy egy pillanatra sem akadna el. Sőt! Profi webmestereket megszégyenítő eredményeket érhetne el vele.

Így segítünk mi Önnek: Egy ámulatosan egyszerűen kezelhető honlapvarázslóval, ahol video segítségeket kap minden lépéshez, tippeket, ötleteket a honlap kialakításához.

Ugye Ön is szereti azt az érzést, amikor saját maga megcsinál valamit és az elégedettséggel tölti el.

Ha igen, akkor egyenesen imádni fogja ezt a honlapkészítési módot.

Nézzük az előző hat pontot ezzel a megoldással:

Nem kell várnia az elkészítésére.
Bármikor nekiláthat és pár óra alatt olyan eredményeket produkálhat, amire egyébként napokig kellene várnia.
Egyetlen fillért sem kell fizetnie a készítésért.
Ön szerkeszti a honlapot, mi csak a tárhely bérleti díját kérjük öntől, amit máshol is ugyanúgy ki kell fizetni.
Nincs zsákbamacska.
Ön mindig azonnal megtekintheti a készülő honlapot így az úgy fog kinézni, ahogy Ön szeretné. Ha nem tetszik Önnek, bármikor átszerkesztheti és ezért nem kell fizetnie egy fillért sem.
Nem kell várni a módosításra.
Egy telefonszám, egy kép, egy akció perceken belül felkerülhet a honlapra. Csak belép a honlapvarázslóba és módosítja.
A módosításért természetesen nem kell fizetni.
Ismét a zsebében marad a pénz, mert nem mással végezteti a munkát, hanem Ön végzi saját maga.
Egy 7 részes mini-tanfolyamot talál a honlapkészítőben.
Ebben a hét részben megtanítom Önt arra, hogy milyen egy hatékony honlap, hogyan kell felépítenie, mit kell rá tenni és mi az amit nem szabad. Segítséget kap a látogatók számának növeléséhez ingyen! Rengeteg tippet, ötletet, amelyeket megvalósítva a honlapon egyre jobb eredményeket érhet el.


Több mint 1300 ügyfelünk bizonyítja a fentieket!

Ezeket ők írták a honlapvarázslóról és az azzal készített honlapról:

"Egyből megtetszett a lehetőség, ami benne rejlett. Minden, amit előnyként szerepeltettek, az igaz.

A mi cégünknél nem dolgozik weblapkészítő, révén kis cég vagyunk, eddigi honlapunkat szívességből egyik kollégánk fia csinálta. Viszont ennek karbantartása, javítása viszonylag nehézkes volt, mert az illető dolgozott, kevés szabadidejében csinálta a lapot.

Az Önök rendszerével tetszetős, dizájnos lapokat lehet készíteni, és a program, kis "betanulás" után egyszerűen kezelhető."

tutikapu.shp.hu



"Tökéletes megoldás azoknak, akik nem rendelkeznek jártassággal a honlap készítésben, de mégis igénylik azt, hogy saját maguk irányíthassák internetes jelenlétüket. Nem létezik olyan rugalmas szolgáltatás, amely ezt helyetesíteni tudná."

contur.shp.hu



"Szerintem, olyan egyszerű, hogy aki soha nem próbálta még a honlapkészítést az is megtanulja a segítséggekkel villámgyorsan. Egyszerű+könnyen kezelhető!"

ez6hat.shp.hu



"A honlapkészítés nagyon egyszerű ezzel a rendszerrel. Hosszabb idő óta követem a rendszer fejlesztését, és örömmel látom, hogy folyamatosan igazodnak a felhasználók igényeihez. Segítőkészek a problémák megoldásában is. Amit igérnek, azt megtartják."

pevdi.shp.hu



"Pont nekem találták ki! Szeretem, hogy könnyen kezelhető, bármikor módosítható. Olyan pluszt ad, mint a hírlevélküldő, űrlap, képgaléria, látogatottság. Örülök, hogy hamar látványos eredményt érek el.

Olyan honlapot szerettem volna, amit saját magam alakítok és ne kelljen szólni senkinek, ha valamin változtatni szeretnék. A közvetlen üzenet forma a látogatóknak kedvez a gyors elérhetőségben."

gyongykert.shp.hu




Kattintson ide és élvezze Ön is
a másoktól való függetlenség
kockázatmentes előnyeit
az shp.hu honlapvarázslójával



 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shphatszel.blog.hu/api/trackback/id/tr79604469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása