HTML

.

Hátszél azoknak az shp-s ügyfeleknek, akik hajlandóak felhúzni a vitorlát...

Utolsó kommentek

Linkblog

Nooormális? - Humoros vagy sértő?

2009.03.25. 18:47 :: Csatlós Csaba

Az első "nooormális" hírlevelemre kaptam egy ilyen e-mailt:

"Ne haragudjon, de baromira nem szeretjük, ha lehülyéznek minket.
Nem szeretjük azt a stílust, amit Ön képvisel.
Ne hülyézzen le bennünket még egyszer."

Ez a levél indított arra, hogy először kérjem az Ön véleményét itt.

Most ismét kérdeznék Öntől:

Ön szerint az, hogy a hírleveleim címe "Nooormális?" az humoros vagy sértő?

Aki nem tudja honnan származik a "nooormális" kifejezés, annak itt egy kis üdítő Besenyő Pista bácsi videó. Nézze meg és érteni fogja, kitől idézek. :)

https://www.youtube.com/watch?v=uqh_kWyj_iM

Kérem írja meg itt a véleményét.

A hírleveleim humorosak vagy sértőek?

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://shphatszel.blog.hu/api/trackback/id/tr641025413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsoltiii 2009.03.25. 20:43:59

Biztos segített volna, ha alevélben is szerepel a video :))

GForce 2009.03.25. 21:15:44

Kedves Csatlós Csaba!

Szerintem semmi gond nincs az ön leveleivel, maximum az önbizalmával. Mint a fajom legkitűnöbb példánya (a retartáldakra gondolok :D ) bátran jelentem ki hogy az ön gondolataiban csak igazsságot találok, és tudom hogy a nagy számok törvénye miatt nem fogja számításba venni egyetlen egy írásomat sem de nyugodtan tevékenykedjen úgy tovább mint eddig mert jó dolgokat ír.

Tisztelettel: GForce

yatoo · http://www.online-reklam.net 2009.03.25. 21:20:46

Az a helyzet, hogy sokan lesznek akiknek ez nem tetszik, és nem veszik észre, hogy ezekből a levelekből sokat tanulhatnának, nem személyes sértésnek szánod őket, azt javaslom mindenkinek, aki megsértődik, hogy gondolkozzon egy kicsit, miről beszél a Csaba. Mi itt mindannyian el akarunk adni valamit a neten. Én irodai masszázs -t. Ha kell akár ingyen is :-)

www.frissitomasszazs.hu

édesanna 2009.03.25. 21:37:00

Kedves Csaba!

Csak egy szőke nő vagyok, aki ki akar lépni a korlátai közül, és üzletasszonynak készül - ezért a véleményem még inkább egy felhasználóé, nem egy üzletvezetőé. Ennek tudtában eldöntheted, hogy értékes-e számodra. (Nem mondom,hogy nem lenne noooormális figyelmen kívül hagyni, mert ezt túlzásnak tartom, de színesítheti a véleményeket.)

Nos, szerintem eléggé túllőttél a célon. Tudom, hogy akik ma a neten "margketingisteneknek" kiáltották ki magukat,pont ezt tanítják nyócvanakárhányszor ennyimegannyi pénzért, hogy legyél más, meg legyél figyelemfelkeltő, stb., és ennek meg is feleltél - azonban ezzel egyfajta szelekciót is elindíthatsz, ha belegondolunk. Mert ez a hangnem inkább a tizenévesek xia-pucca-kommenteljnálam világába illő,és nem az üzleti világba.
Mondtam, hogy még csak oda készülök, de azt nem, hogy ez egyben azt is jelenti nálam, hogy tanulmányozom azt a világot, aminek részese kívánok lenni. Tőled már rengeteg jó ötletet hallottam, de az mind semmi amellett, hogy mennyire jó az shp.hu !!!

És akkor most egy igazi szőke nős gondolat:

Drága Csaba!

Menjél te csak a magad feje után, ne hallgass azokra, akik már azt sem tudják, hogyan szárnyalják túl önmagukat,mikor osztják az észt! Van neked egy igazán jó terméked + szolgáltatásod, nincs szükséged gerilla stílusra, hogy eladd.
Annyira jó, hogy elég megmutatnod.
(Plusz nézd meg a konkurenciát, és lesd el tőle a havi díjfizetést, mert így végképp annyira olcsónak TŰNIK a remekműved, hogy tényleg nem noooormális, aki nem veszi meg.)

Szeretettel,
Anna

Vig Ágnes 2009.03.26. 08:08:57

Sziasztok! Nekem elsőre érdekes volt a cím. Nem néztem meg, mert nem ismertem a feladót. Aztán jött ismét és ismét a levél.. a kíváncsiságom nagyobb volt annál, hogy vigyázzak valamiféle vírustól - így megnyitottam.

Azonnal volt pár olyan gondolat, amit hasznosítani tudtam.

Én csak köszönhetem a segítséget!

További szép napot!

Katuci 2009.03.26. 08:49:53

Kedves Csaba!

Szerintem egyáltalán nem sértő a Nooormális cím, mindazok számára, akik ismerik a Besenyőéket. Mivel egy időben a csapból is ők folytak, ezért én sem feltételeztem volna a helyedben, hogy van olyan, aki nem ismeri ezt a sztorit és esetleg sértőnek véli. Persze akár meg is lehet őket érteni... Én pl. ki nem állhatom a Média M. "Hülye azért nem vagyok" reklámját, mert szerintem a hülye kifejezés nem való 1 reklámba, hisz azt gyerekek is nézik, és hát nem nagyon kéne, hogy azt a szót már akár a 4-5 éves tévénéző gyerek is megtanulja. Nem vagyok túl konzervatív,sőt elég frankón tudok káromkodni, de anno mikor 11-12 évesen valamire ezt a "hülye" szót használtam, anyám már nyomta a taslit, vagy legalábbis kiselőadásba kezdett arról, hogy nem illik csúnyán beszélni. - És így visszagondolva milyen igaza volt, legalább a gyerek korban kéne szépen beszélni - Szóval azért vannak olyan szavak, amiket nem kéne használni 1 reklámba. De a "noooormális?" szerintem teljesen oké. Aki pedig nem ismeri Besenyőéket, ajánlom nézzen meg tőlük egy műsort, mert tényleg viccesek! :o)
További jó munkát Neked! :o)

amatör1 2009.03.26. 09:08:32

Kedves Csaba!

Szerintem rendben van levele, ha valakinek nem tetszik mondja le. Én szívesen olvasom, nem unalmas. Aki reklamált az beültetném egy unalmas előadó órájára és, 8 órán keresztül halgattatnám vele, utána meg az Önére és megkérdezném, hogy mit tanult ill. hogy érezte magát.

Várom a következő poént!!!

menedzser23 (törölt) 2009.03.26. 10:13:31

Szia Csaba!
Szerintem humorosak a hírleveleid! Én sokat tanultam belőlük, és közben még szórakoztam is. Köszönettel: Elvira Sandra

maya boszi 2009.03.26. 10:50:35

Helló Csaba!

Szerintem humorosak az irásaid,de általában csak a tájékozott emberek értik.De ezzel sokat segitettél a haladásomban.köszönet érte.További sikereket.Kérm a folytatást,maya boszi.

Magdolnai 2009.03.27. 14:53:02

Kedves Csaba!
Szerintem nincs sértő a levélben.
Az előző két levéllel is egyetértek, köszönöm a segítségét.
Nagyon kezdő vagyok még az email-ezésben ezért sikeredett ilyen későre a válasz.
Magdolna

ojeno 2009.03.28. 14:46:13

Hello Csaba!

Az, hogy sértő, vagy vicces, az ízlés kérdése. Sok igazság van abban amit írsz, ugyanakkor tartalmában én azzal tudok egyetérteni, aki azt írta (nagyjából): "A cipőboltban meg tudom fogni a cipőket, megtekinthetem, felpróbálhatom azokat, míg a honlap csak egy igéret..."

Ugyanakkor a honlap, ha törekszenek rá, akkor kiválóan alkalmas arra - megfelelő megoldás alkalmazásával - hogy a vállalkozás hitelességét igazolja. ( Én így oldom meg; lásd: www.hajdukvalitas.hu)

Az pedig, aki a hitelességről meggyőződik, szívesebben vásárol, vesz igénybe szolgáltatást, rendel meg valamit, stb. a honlap tulajdonosától.

Üdvözlettel: Oláh Jenő

ojeno 2009.03.28. 14:50:20

Az előbbihez a folytatásként a link:
www.hajdukvalitas.hu , ezen belül pedig megfelelő helyen aloldalként:

biharikvalitas.shp.hu/hpc/web.php?a=biharikvalitas&o=hajdu_kvalitas_kft__O1v

Csatlós Csaba · http://www.shp.hu 2009.03.28. 17:47:50

Nagyon köszönöm a hozzászólásokat. Remélem, hogy nem csak nekem hasznos, hanem mindenki tud következtetéseket levonni és tanulni a többiek hozzászólásából is.

Amivel kiegészíteném a cipőboltos cikket:

Nem azt írtam, hogy ne mutassuk be a céget a honlapon, hanem azt, hogy ne ezzel fogadjuk a látogatót.

A bemutatkozás rendkívül fontos, de ha ezzel kezdjük, akkor nem azt adjuk neki, amit keres. Márpedig az internetező ember nem a türelmérők híres és hajlamos arra, hogy ha nem találja meg azonnal, amit keres, akkor gyorsan továbbáll.

Szerintem a cégbemutatásnál nagyságrendekkel jobb bizalomépítő eszközök vannak, amikről fogok is írni itt a blogon.

netesmelo2009 2009.03.29. 10:14:47

Kedves Csaba!
3 nagylány anyukája vagyok, s engem sem hiszem, hogy időnként nooormálisnak tartanak. Na nem a csemetéim:))Ha valami dolgot szeretnék nekik mondani, amit rögzíteni is kellene a "dobozban", akkor szerintem a vicces, bohókás megjegyzések jobban bent maradnak a tudatalattiban, mint a száraz tények. Itt is erről van szó, ezért szerintem jó ez a stílus, ha valakit zavar, az e-mail-ek végén találtam egy hírlevél lemondási linket.
Én köszönöm az információkat, mindíg adnak egy-egy új ötletet.
Mindenkinek szép napot!
Bódis Mária

Hajni68 2009.03.30. 13:13:34

Sziasztok,szia Csaba!

Nekem személy szerint nagyon tetszenek a leveleid.
Ne törődj azokkal,akik megsértődnek,azt írják,hogy lehülyézed őket.
Az ember -tapasztalatom szerint- 3 féle módon reagál a dolgokra:
a) vagy megsértődik,mert telibetalált nála a mondanivalód,
b) vagy magába száll és elgondolkozik azon,amit írsz,
c) vagy egyáltalán nem törődik azzal,amit mondasz.
Szóval én szurkolok Neked!
Hajni

tetőfedő 2009.03.31. 11:40:06

Köszöntök mindenkit!

A levelet én írtam, csakhogy nem így szólt ám!

"Kedves Csaba!

Ne haragudjon, de baromira nem szeretjük, ha lehülyéznek minket.

Azért mutatjuk be cégünket a nyitóoldalon, mert ÍGY ILLIK. Valóban át szokás ugrani a bemutatkozást, de csak egy kattintás, hogy oda jusson az ügyfél, ahol olyasmit talál, ami valóban érdekli.

Nem szeretjük azt a stílust, amit Ön képvisel. Ne hülyézzen le bennünket még egyszer.

Köszönettel:

Kiss Zoltán & Nyitrai Gábor"

Ugye-ugye, máris másképpen hangzik? A levél megcsonkításáról már nem is szólok semmit... Mellesleg, ismerem a Besenyő családot, visítva röhögök rajtuk. Egyébként az új hírlevél kapcsán tulajdonképpen már reagáltam jelen kérdésre, de azért idemásolom azt a hozzászólást is, hogy minden egy helyen legyen:

"Kedves Csaba!

Én is érdeklődéssel olvasom hírleveleit, sok mindennel egyet is értek - de van, amivel nem. Attól még nem vagyok hülye; én ezt kifogásoltam.

Az biztos, hogy profi abban, amit csinál - lám, most is hányakat mozgatott meg, akár csak egy hozzászólás erejéig!

Részemről nincs harag, se sértődés - de az igazamért kiállok. További sok sikert!"

No, azt hiszem, így teljes a kép. Üdv mindenkinek!

Csatlós Csaba · http://www.shp.hu 2009.04.01. 19:26:22

@tetőfedő: Nincs semmi gond azzal, ha valaki ragaszkodik az igazáshoz. Mindannyian ilyenek vagyunk.

De én csak addig ragaszkodom az igazamhoz, amíg a tények nem igazolják az ellenkezőjét.

Ha van "A" és "B" verzió és a mérések azt mutatják, hogy "B" verzió jobb eredményeket hoz, akkor nincs értelme ragaszkodni az "A"-hoz csak azért, hogy igazam legyen.

Én jobban ragaszkodom az eredményeimhez, mint az igazamhoz.
süti beállítások módosítása